Opleiding

Wynand Melenhorst studeerde geneeskunde in Groningen. Hij promoveerde er in 2009 cum laude. De opleiding tot plastisch chirurg deed hij in de Isala Klinieken Zwolle. Hij werd in 2014 de jongste plastisch chirurg van Nederland.

Aandachtsgebieden

Dr. Wynand Melenhorst, plastisch chirurg, doet jaarlijks meer dan 400 borstoperaties. Hij is specialist in de borstverkleining en in de borstlift. Naast deze borstcorrecties, voert hij jaarlijks vele borstreconstructies uit bij vrouwen met borstkanker.

Buiten de borstoperaties, heeft dr. Melenhorst uitgebreide ervaring met reconstructieve en cosmetische operaties van het gelaat en lichaam.

Werkervaring

Na zijn specialisatie tot plastisch chirurg werkte dr. Wynand Melenhorst in het buitenland, waaronder in Perth, Australië. Daar deed hij een aanvullende verdieping in de borstreconstructieve chirurgie.

Momenteel is hij werkzaam als plastisch chirurg in het Diakonessenhuis en bij Bergman Clinics.

Centrum voor borstverkleining: samenwerkingsverbanden

Dr. Wynand Melenhorst en het Centrum voor borstverkleining werken momenteel samen met Bergman Clinics, locaties Hilversum, Utrecht en Arnhem. U kunt op deze locaties terecht voor een intake en behandeling.

Meteen een afspraak met
dr. Wynand Melenhorst inplannen?

Dat kan in Hilversum, Utrecht, en Arnhem
Naar de online agenda