Ervaring

Eveline (52): “waarom snijden in een gezond lichaam?”

16-07-2021

Na een kennismaking met Dr Melenhorst, waarbij er goed naar mij geluisterd werd en ik op mijn gemak gesteld werd, ging ik de operatie vol vertrouwen tegemoet. Op de operatiedag zelf heb ik van tevoren van Dr Melenhorst nog een duidelijke uitleg gekregen over wat ik allemaal kon verwachten. Dat hielp mij om redelijk ontspannen de operatie in te gaan.

 

Het is inmiddels een half jaar later en ik ben heel erg blij met het resultaat van de borstverkleining. Het is prachtig genezen en ik merk bij alles wat ik doe dat ik me lichter voel. Van een cup G ben ik naar een D gegaan. Ik ervaar geen nek- en schouderklachten meer en de trekkende hoofdpijn die ik als normaal was gaan beschouwen is ook verdwenen. Ook mijn houding is verbeterd door de borstlift, het trekt niet meer.

 

Ik heb jaren nagedacht over deze operatie omdat ik het lastig vond om in een gezond lichaam te snijden en uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen deze operatie te ondergaan. De hoofdpijn, nek- en schouderklachten nam ik vaak voor lief maar het is uiteindelijk mijn huid geweest, die in de borstplooi pijnlijk en kapot was, wat de doorslag heeft gegeven. Door mijn huid heb ik na de operatie ook een wat langzamer genezingsproces gehad maar dit is mij van tevoren verteld.

 

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben, zowel met het eindresultaat van borstverkleining als de vakkundige manier waarop ik behandeld ben.

 

Meteen een afspraak met
dr. Wynand Melenhorst inplannen?

Dat kan in Hilversum, Utrecht, en Arnhem
Naar de online agenda