Ervaring

Hanneke (54) was op zoek naar een resultaat in verhouding met haar lichaam

02-01-2021

Vroeger was ik trots op m’n grote boezem, en ik heb er ook borstvoeding mee gegeven. Pas tijdens de overgang kreeg ik er meer hinder dan plezier van. Ze waren van cup d naar cup f/g gegroeid. Echt te groot.

 

Op het consult was dokter Melenhorst een attente en geduldige man. Iedere vraag die ik had werd duidelijk beantwoord. Hij nam er echt de tijd voor. Hij liet mij foto’s van borstverkleiningen zien, en heeft mij gewezen op eventuele risico’s van borstverkleining en heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Na deze eerste ontmoeting wist ik meteen zeker dat ik door dr Melenhorst geopereerd wilde worden.

 

Ik kreeg vergoeding van de borstverkleining door de verzekering. De ingreep is vlekkeloos verlopen, ik ben er zo dankbaar voor. Toen mij werd gevraagd wat voor cupmaat ik zou willen met een verkleining, wilde ik kleiner dan de d cup die ik vroeger had. Maar ook een resultaat in verhouding met de rest van het lichaam. Dat is gelukt, ik heb een volle c cup overgehouden. Ik ben over de zorg in de kliniek erg te spreken, iedereen was vriendelijk en de sfeer was goed.

 

Voor mensen met twijfel over een borstverkleining kan ik alleen maar zeggen dat het reuze meevalt allemaal. Niet te lang mee wachten, dat heb ik wel gedaan. Ik had het achteraf jaren eerder moeten doen.

 

Meteen een afspraak met
dr. Wynand Melenhorst inplannen?

Dat kan in Hilversum, Utrecht, en Arnhem
Naar de online agenda