Ervaring

Ilse (44) wilde weer kunnen zwemmen met de kinderen

09-04-2022

Nadat ik kinderen had gekregen, bleef er niet veel over van mijn borsten. Eerst vond ik dat ik dat gewoon moest accepteren. Pas toen ik smoesjes begon te verzinnen om niet te hoeven zwemmen met de kinderen, realiseerde ik me dat ik dit niet kon (en wilde) blijven volhouden.

 

Op internet vond ik het Centrum voor Borstverkleining. Door de voor en na foto’s van borstverkleiningen kreeg ik vertrouwen dat er ook met mijn borsten nog iets te verbeteren viel. Het rare is dat je ineens kunt weten dat je het zeker wilt doen, dat had ik na mijn ontmoeting met dokter Melenhorst op het spreekuur. Hij was eerlijk over de risico’s en legde me uit wat ik kon verwachten.

 

De operatie viel me alles mee, ik was niet misselijk uit de narcose. Ik heb wel de pech gehad van een infectie, maar na een antibioticakuur van een week was die weg en herstelden de wonden verder goed.

 

Over het resultaat van de borstverkleining ben ik zeer te spreken, het is erg netjes geworden. Ik voel me vrij en kan zorgeloos in badkleding.

 

Meteen een afspraak met
dr. Wynand Melenhorst inplannen?

Dat kan in Hilversum, Utrecht, en Arnhem
Naar de online agenda