Ervaring

Liza (45): “in het ziekenhuis was de wachtlijst te lang”

24-06-2022

De huisarts had mij naar mijn eigen ziekenhuis verwezen, maar daar was de wachtlijst voor operatie meer dan 9 maanden! Ook had ik geen goede klik met die plastisch chirurg.

 

Ik heb toen zelf gekeken of het ergens anders sneller zou kunnen. Dat kon bij het centrum voor borstverkleining. Achteraf ben ik blij dat ik zo langs moest wachten bij het ziekenhuis, anders had ik dokter Melenhorst niet ontmoet. Ik sluit mij aan bij de ervaringen van anderen, wat een prettige en kundige arts.

 

Ik ben van een cup G naar een cup C gegaan. Dit was niet zonder risico, want mijn tepels stonden heel laag, en dokter Melenhorst is hier heel duidelijk en eerlijk over geweest. De operatie, borstverkleining met borstlift, is gelukkig voorspoedig verlopen en het resultaat is prachtig.

 

Ik ben dokter Melenhorst zeer dankbaar! Dankzij hem ben ik letterlijk en figuurlijk bevrijd van een last, met ook nog eens een prachtig resultaat. Mijn tepels zijn gelift en wijzen nu naar voren in plaats van naar beneden. De littekens neem ik voor lief.

 

Meteen een afspraak met
dr. Wynand Melenhorst inplannen?

Dat kan in Hilversum, Utrecht, en Arnhem
Naar de online agenda