Ervaring

Valerie (39): "de huisarts verwees me direct door”

19-02-2021

Mijn huisarts vond een borstverkleining de beste oplossing voor mijn pijnklachten. Ik zag heel erg op tegen deze operatie en kwam met grote twijfels naar het 1e gesprek. Er werd goed naar mij geluisterd en gevraagd waarom ik zo tegen de operatie opzag. Ook werd verteld wat de risico's waren en dat het resultaat tegen kon vallen. Mijn borsten waren te zwaar en erg asymmetrisch, ook was de borstaanzet verschillend. Het was een heel fijn gesprek.

 

Direct na de operatie vertelde de arts dat het resultaat mooi en symmetrisch was geworden. Het herstel verliep goed. Ik heb thuis geen enkele pijnmedicatie nodig gehad. En na 2 weken waren de wonden zo goed als dicht. Het was fijn dat er geen drains waren gebruikt.

 

Het resultaat is erg mooi. Ik wilde graag een cup kleiner en daar kon de chirurg zich ook in vinden. Mijn oude pijnklachten zijn weg en mijn lichaamshouding is verbeterd. Ik voel mij een stuk beter in mijn vel. Door de goede informatie vooraf, had ik veel vertrouwen tijdens het herstel. De stap ernaar toe was spannender dan de behandeling zelf. Daarom ben ik de huisarts dankbaar voor de verwijzing.

Meteen een afspraak met
dr. Wynand Melenhorst inplannen?

Dat kan in Hilversum, Utrecht, en Arnhem
Naar de online agenda